U bent hier

Vacature: administratief medewerker

Niveau C1 - 100% - onbepaalde duur - vanaf januari 2018
ma, 23/10/2017 - 14:08

Projectvereniging BIE is een intergemeentelijk samenwerkingsverband dat zeven gemeenten uit het midden van West-Vlaanderen bundelt (Hooglede, Ingelmunster, Izegem, Lichtervelde, Moorslede, Roeselare en Staden). BIE wil de inwoners van deze gemeenten meer vertrouwd maken met erfgoed en cultuur in de brede zin van het woord, onderzoekt en verleent adviezen omtrent bouwkundig en archeologisch erfgoed,  stimuleert samenwerking tussen de bibliotheken in de regio en helpt gemeenten met de uitbouw van hun archief.

Projectvereniging BIE gaat over tot de aanwerving en invulling van de volgende functie :

Administratief medewerker (niveau C1 – 100% - onbepaalde duur)

 

Taken : Als administratief medewerker sta je in voor de administratieve en logistieke ondersteuning van de verschillende deelwerkingen van de projectvereniging en ondersteun je de coördinator op het vlak van administratieve procedures rond beleid, personeel en financiën. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor de vrijwilligers. Je begeleidt hen bij de uitvoering van hun praktische taken en zorgt voor een gepaste omkadering. Tot slot neem je ook een aantal ondersteunde taken op het vlak van projectwerking en (digitale) communicatie op (websitebeheer, erfgoeddatabank, …).

 

Profiel : Je hebt een diploma hoger secundair onderwijs en hebt bij voorkeur een opleiding genoten die past bij de functie (secretariaat/boekhouden). Interesse in cultuur en erfgoed is een pluspunt. Je bent flexibel, empathisch, loyaal en klantgericht. Je hebt een sterke zin voor orde, nauwkeurigheid en verantwoordelijkheid. Je kan goed zelfstandig werken, bent stressbestending, communicatief en weet van aanpakken. Je bent assertief en houdt ervan om in een team creatieve oplossingen uit te werken. Je vertrekt vanuit een planmatige aanpak en bent sterk in organisatie. Je hebt een goede basiskennis van boekhouden en een grondige kennis van alle Office-toepassingen. Je hebt een zeer goede kennis Nederlands en een basiskennis Frans en Engels. Je bent bereid tot verplaatsingen en occasioneel avond- en weekendwerk.

Indiensttreding vanaf 1 januari 2018

 

Heb je interesse voor deze vacature, bezorg dan uiterlijk op 30 november 2017 per mail aan nele@bienet.be je kandidatuur met:

  • Sollicitatiebrief, waarin je je kandidatuur motiveert,
  • uitgebreide cv, waaruit blijkt dat je voldoet aan de voorwaarden,
  • een kopie van je diploma(’s). 

Het uitgebreide functieprofiel, de voorwaarden, het aanbod en de procedure kan je nalezen in het document in bijlage.

vacature: administratief medewerker