U bent hier

Nieuwe medewerker voor het intergemeentelijk archiefteam gezocht

Vacature administratief medewerker archief (C-niveau)
di, 05/12/2017 - 15:05

De Interlokale Vereniging Associatie Midwest wenst in contractueel verband een voltijds administratief medewerk(st)er archief (C1) aan te werven. Je werkt binnen een intergemeentelijk archiefteam. Je opdracht bestaat uit het toepassen van de opgestelde selectielijsten en vernietigingslijsten in de verschillende gemeentelijke archieven. Je staat ook in voor het klasseren, schonen en archiveren van dossiers en documenten.

Profiel:
Je bent in het bezit van een diploma hoger secundair onderwijs en aanvullend één van onderstaande opleidingen of je bent bereid één van deze opleidingen te volgen:

  • Opleiding archivistiek bij de School voor Bestuursrecht en/of
  • Opleiding “initiatie archiefkunde” bij de bibliotheekschool en/of
  • Opleiding archivistiek bij de VUB

Aanbod:

  • Een voltijds bediendecontract tot 31/12/2018 - eventueel verlengbaar – als administratief medewerker intergemeentelijk archiefteam (C1/C3)
  • Vergoeding volgens de geldende weddenschalen (bruto aanvangswedde 1989,74 EUR/maand), vermeerderd met maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en fietsvergoeding.
  • Flexibele verlofregeling

Inschrijven:

Per brief tegen uiterlijk 31 december 2017 gericht aan het College van Burgemeester en Schepenen, Korenmarkt 10, 8870 Izegem. Als bijlage voeg je jouw CV en een kopie van je diploma toe. Voor bijkomende inlichtingen kun je terecht bij de Izegemse personeelsdienst, tel. 051/337.369 of personeelsdienst@izegem.be